Käisime pildistamas

Olen täiesti unustanud teiega ühte pildipostitust jagada. Isegi juuksed on siin alles “vana” värvi….Igatahes kuna meie oleme ka vahel (hehe okei päris tihti) edevad. Siis sündis üsna spontaalselt, ühel õhtupoolikul, otsus pildistama minna. Saara krabasime samuti kaasa. Ükspäev peame ikka kassiga ka pildid tehtud saama. Nii on perepildid ikka kuidagi…poolikud kui Saara on aga Dorat ei ole. Jagame siin igatahes mõnda tehtud pilti teiega ka. Pilti tegi Stessy Photography.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s